WhatsApp esittelee kyvyn mykistää videoita ennen jakamista Android-käyttäjille

WhatsApp esittelee kyvyn mykistää videoita ennen jakamista Android-käyttäjille

WhatsApp ottaa käyttöön kyvyn mykistää videoita ennen jakamista. Tämä ominaisuus havaittiin beetassa aiemmin viime kuussa, ja nyt se otetaan käyttöön vakaille Android-käyttäjille. Tämän uuden muokkaustyökalun avulla Android-käyttäjät voivat nyt mykistää videoiden äänen ennen niiden lisäämistä tilaansa tai lähettämistä pikaviesteinä. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin kaikki WhatsApp-käyttäjät Androidissa saavat päivityksen. Ei ole selvää, milloin iOS-käyttäjät saavat uuden ominaisuuden.

Pikaviestisovellus twiittasi 27. helmikuuta, että uusi mykistysvideokyky otetaan käyttöön Androidissa. WhatsApp sanoo, että vakaan kanavan käyttöönotto on käynnissä ja että ominaisuus on nyt virallisesti poissa beta-versiosta. Varmista, että käytössäsi on uusin versio, jotta voit paremmin nähdä ominaisuuden. Jos haluat tarkistaa, oletko saanut ominaisuuden vai ei, yritä lähettää video yksittäiseen keskusteluun tai ryhmään tai yritä ladata video tilaasi.

Kun valitset videon jaettavaksi, muokkaussivu tulee näkyviin, jossa voit leikata videota, lisätä tekstityksiä ja tekstiä ja paljon muuta. Uusi kaiutinpainike näkyy nyt sovelluksen yläosaan sijoitettujen videokehysten alapuolella. Oletuksena videon ääni pysyy päällä. Käyttäjät voivat napsauttaa kaiutinpainiketta ja mykistää videon ennen jakamista.

Jos se ei näy sinulle, WhatsApp saattaa ottaa ominaisuuden käyttöön asteittain, ja kaikkien käyttäjien pitäisi nähdä se viikon loppuun mennessä. WhatsApp ei ole tarjonnut mitään selkeyttä siitä, milloin iPhone-käyttäjät saavat saman kyvyn.

WhatsApp työskentelee tiettävästi myös tuodakseen monilaitetukea, jonka avulla käyttäjät voisivat sallia WhatsApp-pääsyn samanaikaisesti useilla laitteilla. Tätä ominaisuutta on havaittu beetaversiossa useita kertoja, ja uudempi WhatsApp for Android -betapäivitys 2.21.30.16 ilmoitti kertoen, että yritys testaa ominaisuutta, jonka avulla käyttäjät voivat kirjautua ulos linkitetyn laitteen tililtä. Tämä tarkoittaa, että käyttäjän ei enää tarvitse poistaa tilinsä tai poistaa WhatsApp-sovellusta voidakseen kirjautua ulos tililtä.


Tarkoittaako WhatsAppin uusi tietosuojakäytäntö yksityisyytesi loppua? Keskustelimme tästä Orbitalissa, viikoittaisessa tekniikan podcastissamme, jonka voit tilata Apple Podcastsin, Google Podcastin tai RSS: n kautta, ladata jakson tai vain napsauttaa alla olevaa toistopainiketta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *